Et personlig behov (skrive arbeid)

Litt mer av kulden. En følsom spenning i en kjærlig stillhet. Det er ikke enkelt å våkne opp på ny for å omfavne en ny dag. Jeg er en arbeidssøker, som leiter etter et spennende skrive arbeid i et kreativt prosjekt. Jeg jobber jo som tømrer/hjelpearbeider/vedlikeholdsarbeider ved siden av blogging. Jeg er i en spennende ferie, for å leite etter nye arbeidsplasser og slappe av. Det er jo ikke alltid like lett å finne et nytt arbeidsforhold uten å annonsere seg selv som arbeidssøker. 

 

Jeg elsker å skrive, for å riste av meg kjedsomheten, og fryde meg i en god skrive atmosfære, som er en manifesterende godhet, glede, spenning og trøst. Jeg vil være med på noe bærekraftig stort, som inneholder en flytsom påvirkningskraft. Det trenger ikke nødvendigvis være bok skriving i en bundet kontrakt med en forlegger/bokforlag, men en god skrive jobb, som innebærer å formidle kunnskap og inspirasjon i artikler, nyhetsoppslag, Wikipedia, nettavis, dødsannonser, medie bransjen osv. 

 

Jeg har jobbet noen år som håndverker med jevnlige pauser i arbeidsledighet. Det er jo et yrke, som er i tråd med min utdannelse og kompetanse, men jeg har også fullført 2 år på bibelskole (folkehøgskole), og har dermed ikledd meg en stor taler utrustning, som også inneholder skriveferdigheter. Jeg har jo vært stille om dette behovet i en tid hvor bloggingen var litt nedprioritert på grunn av usikkerhet og frustrasjoner. Jeg tenker jo at det kan være på tide å klatre opp på karriere stigen, for skriving/forfatter yrket uten å nøle. Jeg har ventet altfor lenge i en kjedsom og nedbrytende komfortsone. 

 

Jeg gjør liksom min pliktig del, som er å si ifra i en annonsering som arbeidssøker. Jeg er ikke så desperat etter å komme meg ut til dette yrket, men jeg setter veldig stor pris på litt hjelp, en oversikt over muligheter, oppmuntringer og gode tanker om dette. Det er jo en viktig del av min forfatter karriere.

 

Det beste er jo å få et godt og treffende jobb/skrive tilbud, som kan gi meg gode hjerteslag i de neste dagene som kommer. Jeg trenger å skrive litt mer enn bare blogging. Jeg vil rett og slett leve videre med et skrive yrke, som kan gi meg en god levestandard og oppnåelse i viktige sammenhenger/saker.

 

Dette innlegget er jo på en måte en arbeidssøker annonse/henvendelse. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer enn dette. Jeg finner sikkert ut av det snart.

 

Dette er mitt personlig behov (skrive arbeid)

 

Et personlig behov (skrive arbeid) 

Les mitt forrige innlegg her: Et rop fra tunnelen. Les mitt innlegg om å komme seg ut av komfortsonen her: Hjelp meg ut av komfortsonen. Les mine innlegg om “min inspirasjon” her: Min inspirasjon (del 2) Min inspirasjon.

 

 

 

 

 

Hei. Jeg er et trivelig og utadvendt menneske, som elsker å dele ut store egenskaper og lidenskapelige interesser. Jeg har i min fortid vært en aktiv blogger i perioden 2016-2018, men har kommet tilbake til bloggplattformen etter mange års fravær. Jeg har startet bloggen min på ny, for å skrive om en ny reise i et nytt kapittel av livet mitt.
Posts created 122

One thought on “Et personlig behov (skrive arbeid)

  1. Jeg har opprettet en blogg gruppe i Facebook med navnet: Norske bloggere (Mestro06)

    Vær med, og del innlegg hver dag❤️

    Dere kan også trykke dere inn gjennom linken på mitt nyeste innlegg “mitt hjerte mot ondskap” (nedenfor innlegget)

    Vær med, og spre glede og inspirasjon🙂❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top