La mine ord være få

En dag å leve i. En komplisert makt som er ondskap kan ikke ødelegge mennesker, som kjenner Gud og hans nåde. Jeg ser inn i et stort bilde, som er en ufullstendig og manipulerende hypnose av blindhet og tårer. Frykten har bundet mennesker med psykiske lidelser og makt. Kjærligheten smaker søtt, men den er falsk og råtner hjertet med en forførende ond lyst, som også er tomhet og jag etter vind. Et utsvevende liv uten håp og indre fred. Jeg lever for å overleve i dette livet, som er kortvarig.

 

Ord har makt. Tungen er ond, og kan lett tenne skogen opp i brann. Jeg vokter mitt eget hjerte fra svik og stolthet. Jeg ber deg om å ikke tale ut for mange ord, men la dine ord være få og saltet med velsignelse og visdom. 

 

En ond sirkel. 

 

Et ondt innhold. 

 

Jeg er nervøs og får ikke alltid sove godt. Jeg tenker på et stort bilde av ondskap, som er innrammet som et kunstverk bak gull rammer med blodige flekker. Jeg vil brenne ned det store forførende bildet, som illustrerer en ond formørket verden. En komplisert makt som er trampet ned av en Guddommelig kraft i en rettferdig maktfordeling.

 

En råtten kunst. 

 

Et liv å gripe tak i.

 

Hva mer har jeg å si? Det er en ustoppelig spredning av falskhet i forskjellige ordspråk og lærdommer. Det er et opprørsk makt forsøk mot bibelen og kristen tro på en guddommelig rettferdighet. Det er en stor krig i luftrommet mellom engler og demoner. Det er kontrollerende konflikter og kriger på jordkloden, som skaper urovekkende problemer, store og tydelige overskrifter, og vekker oppsikt med et blodig hat i krig for en rettferdig politisk ordning, eller en urettferdig politisk ordning.

 

Ikke døm mennesker på feil måte. 

 

Rens ditt hjerte, og ikke la solen gå ned når du er vred og ulykkelig.

 

Jeg vil brenne opp et råttent kunstverk. Jeg har mottatt mange slag, og har ofte sett mine tårer renne ned på kinnet og ansiktet. Jeg har prøvd å drepe meg selv, men jeg har mislykket. Noen har prøvd å drepe meg, men de har mislykket. Jeg har et spørsmål om håp.

Et spørsmål om håp. 

Et spørsmål om håp.

 

Så hør etter.

 

Jeg sier at jeg har en dag til å leve i. En komplisert makt i en ond innflytelse i en stor trussel mot mitt liv og mine venners liv på jorden. Jeg har mistet for mange venner i døden. Jeg er lei av å leve med sorg. Jeg er lei av bli behandlet urettferdig. Jeg er urolig og lei av å leve med en ufred mot undertrykkelser av ondskap i en ond og ustabil regjering og verden.

 

La alt brennes opp.

 

La mine ord være få.

 

La alt brennes opp.

 

Det er ikke over.

 

Jeg er nervøs og får ikke alltid sove godt. Jeg tenker på gode dager. Det er så mye, som skjer i livet mitt. Det er litt skremmende å leve. Det er vanskelig å være meg selv noen ganger. Det er skremmende å leve videre på denne måten.

 

Har jeg mer å si?

 

Jeg er nervøs.

 

Jeg har ikke mer å si.

 

La mine ord være få.

 

La mine ord være få.

 

La mine ord være få. 

Les mitt forrige innlegg her: Våken. Les mitt innlegg om mine indre smerter her: En smerte fra innsiden. Les mitt innlegg om å overleve her: Jeg lever.

 

Hei. Jeg er et trivelig og utadvendt menneske, som elsker å dele ut store egenskaper og lidenskapelige interesser. Jeg har i min fortid vært en aktiv blogger i perioden 2016-2018, men har kommet tilbake til bloggplattformen etter mange års fravær. Jeg har startet bloggen min på ny, for å skrive om en ny reise i et nytt kapittel av livet mitt.
Posts created 122

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top