Et viktig valg

Jeg vil ikke miste kontroll. Det er ikke over med meg. En plage som forstyrrer. Et håp som aldri svikter. Jeg har et hjerte som brenner av kjærlighet og kraft. Det er ikke noe piler av ondskap, som kan gjøre en ende på meg og livet. Jeg er våken når stormen kommer, og jeg vil helst ikke sove midt i stormen. Det er få mennesker, som kjenner min livs historie. Jeg har en livshistorie og en livsglede, som ingen kan ta fra meg. Jeg har et personlig vitnesbyrd, som er allerede spikret med ild, som godkjent og levende. Ingen kan stjele vitnesbyrdet fra meg. 

 

En tanke og en observasjon.

 

Det er i stillhetens kraft hvor gleden vokser med en stor styrke. Det er vibrerende godt å kjenne seg fullstendig viktig og akseptert, som et modent menneske. Jeg er ikke hvem som helst, og jeg kjenner jo ikke hvem som helst. 

 

Livet er en åpen bok om meg og deg. Det er en livets bok om hvem som helst på jordkloden. Alt som du har gjort i kroppen, enten godt eller ondt er skrevet ned i en åpen bok. Det er litt skremmende å få vite at jeg skal en dag lese og studere alt, som jeg har gjort og sagt gjennom hele livet i en åpen bok etter døden. 

 

Vi er mer enn bare kortvarige, skrøpelige og kjødelige mennesker. Vi er skapt av Gud, og er Guds evige skapninger. Vi har svake og kortvarige kropper, men vi er evige sjeler og ånder, som er skapt og født inn i verden for å fullføre en viktig livs reise før evigheten. Vi er alle mennesker skapt i Guds bilde og natur, og eksisterer egentlig som evige sjeler i små og skrøpelige kropper. Disse kroppene skal en dag vende tilbake til støvet i jorden etter døden, men våres evige sjeler svever, og flyr videre fort gjennom en døds tunnel og inn til evigheten, som er enten Guds evig himmelsk rike, eller dødsriket, fortapelsen og helvete i evigheten. 

 

Jeg elsker mennesker, og jeg tar jo selvfølgelig et initiativ for å advare dem med et budskap, om en rystende sannhet, og dom mot en blindhet, som forfører nesten hele menneskeheten til evig fortapelse. Det er jo et viktig valg å ta i livet. Det er en dyp lengsel etter en ekte kjærlighet og fred i oss mennesker. Den ekte godheten kan bare Gud i himmelen gi til hvem som helst, som velger å følge Jesus i Guds plan. 

 

Jeg er sterk i ånden, og vil ikke lytte på tomhet og vindprat. Jeg var nesten død og begravet i 2009 og i 2017. Jeg vet meget godt hvorfor jeg er i live. Jeg hørte meg selv rope ut om hjelp i tunnelen. Det var snakk om å puste litt til også forsvinne for godt fra verden på jordens overflate. Jeg vet meget godt hvorfor jeg er i live. Det er en torturerende tanke, om en ond makt i en forførende kraft i villfarelsens vei og ondskap. Jeg syns synd på mennesker, som ikke har oppdaget Gud og hans evig kjærlighet enda. 

 

Jeg har sett helvete, og jeg gråt dypt inni meg. Jeg hørte en trist melodi, som fikk meg til å føle på en stor kjærlighet for fortapte sjeler og mennesker. Jeg så en demon med stygge vinger, og flammer overalt i en voldsom skrekk opplevelse. Jeg kunne verken si noe eller hjelpe i dødsriket. Jeg så tomme graver og stod på et skittent, dødt, svart bakke i helvete. Det var ikke noe håp, og det var verre enn det verste.

Jeg gråt dypt inni meg.

 

Jeg vil ikke miste kontroll.

 

Jeg er et sterkt åndelig menneske, som elsker å oppdage sannheter og skjulte åpenbaringer. Jeg elsker mennesker, og tar et initiativ for å hjelpe dem, og åpne deres øyner til å se og forstå hva som egentlig er meningen med livet. Gud har jo lagt inn en dyp lengsel i det spørsmålet, eller ordtaket.

 

Jeg kjenner ikke deg og dine lidelser, men jeg vet om en åpen dør til et mye bedre liv i Guds plan og Kjærlighet, som sender deg og meg til himmelen i all evighet etter døden. Vi har et valg å ta for livet og evigheten. Verden kommer ikke til å eksistere i evighet. Verden og historien vil møte en ende og slutt i framtiden. Alt av himmelske elementer kommer til å brennes opp en dag sammen med jorden og innholdet. Det er en begynnelse og en slutt på alt som vi befinner oss i (verden) . Det er en tidslinje som kommer til å bli utslettet om en kort tid når tiden er inne, for dom og en guddommelig forandring på alt i framtiden.

 

Jeg har allerede tatt et viktig valg for livet og evigheten. Jeg kjenner Gud, og Jesus Kristus i den hellige ånd.

 

Det er et valg å ta.

 

Et viktig valg.

 

Et viktig valg. 

 

Lykke til. 

Les mitt forrige innlegg her: Jeg lever. Les mitt innlegg om meningen med livet her: Hva er meningen med livet?. Les mitt innlegg om en åndelig sannhet her: Mer enn få ord.

 

 

Hei. Jeg er et trivelig og utadvendt menneske, som elsker å dele ut store egenskaper og lidenskapelige interesser. Jeg har i min fortid vært en aktiv blogger i perioden 2016-2018, men har kommet tilbake til bloggplattformen etter mange års fravær. Jeg har startet bloggen min på ny, for å skrive om en ny reise i et nytt kapittel av livet mitt.
Posts created 122

2 thoughts on “Et viktig valg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top