Min bursdag❤️

Endelig er dagen min på plass i året. Nemlig min bursdag og min store dag. Jeg er nemlig født i løvens tegn, som også er et stjerne tegn. Det er jo selvfølgelig astrologien, som tradisjonelt har dokumentert denne artikkel delen fram i offentlige informasjons kilder. Jeg er så glad for å endelig oppdatere et nytt innhold av livet mitt i en overraskende seriøs måte. Det er ikke noe å grine av, og jeg er heller ikke så interessert i en stor engasjement med inngående trafikk, som bobler ut massevis av kommentarer. Det er jo min bursdag, men det er en helt vanlig dag.

 

Jeg har jo en plan for både dagen og for bloggen min i framtiden. Det er helg, og bursdags barnet skal ikke nøle, eller vente med å feire. Jeg er faktisk 34 år idag. Jeg er jo egentlig født tidlig på en fredag, men framtidens skyvekraft i takt og i posisjon med en motvind har, som jeg tror oppdatert en ny dag på samme dato. Da er det kanskje forskyvnings kraften, som har flyttet samme datoen fram til dagen etter (lørdag). Haha. Jeg tøyser bare. Ikke tro på det. Det er bare slik.

 

Men endelig er det min dag, og min tur til å feire helhjertelig. Jeg er så glad i alle, som leser bloggen min hver dag. Jeg er så takknemlig. Det kommer heller ikke som en stor overraskelse å se mestro06 (min blogg) havne på nummer 9 i topplisten. Jeg har fått en god rytme/flyt og framgang i blogg plasseringer.

 

Jeg er i en ærlig og frisk tilstand veldig takknemlig til alle mine lesere, og bloggvenner. Gjerne kommenter inn bursdags hilsener hvis dere vil. Jeg har ikke så mye mer å si enn å takke og hilse med en stor takknemlighet. Det er ikke store greier, for det er jo bare en bursdag. Så ta det med ro, og gjerne bare la være å kommentere hvis det er ønskelig.

 

Da vil jeg selvfølgelig med en stor frimodighet ønske alle sammen en god helg i min bursdag.

 

Min bursdag.

 

Min bursdag.

 

Min bursdag.

Les mitt forrige innlegg her: Jeg har et par ord. Les mitt innlegg om 17.mai hilsen her: 17. Mai hilsen. Les mitt innlegg om politikk her: Et hjerte for politikk.

 

 

 

 

Hei. Jeg er et trivelig og utadvendt menneske, som elsker å dele ut store egenskaper og lidenskapelige interesser. Jeg har i min fortid vært en aktiv blogger i perioden 2016-2018, men har kommet tilbake til bloggplattformen etter mange års fravær. Jeg har startet bloggen min på ny, for å skrive om en ny reise i et nytt kapittel av livet mitt.
Posts created 122

4 thoughts on “Min bursdag❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top