Jeg tar en pause fra blogg

Jeg kommer med en dårlig nyhet. Jeg har fått en streng beskjed fra Facebook om å ikke bruke grupper, eller dele noe som helst innhold i hva som helst grupper i Facebook.

Facebook har dermed stengt meg ut av Facebook i en periode på 7 dager. Begrunnelsen er rapporteringer av problem fra mange administratorer om mistanke av spam og uønsket innhold i mine innlegg eller blogg innlegg.

Jeg beklager dette dypt fra mitt hjerte. Og ber dere om å være tålmodig, og heller lese andre blogger. Dette kom som et stort sjokk til meg, og nå forstår jeg at det foreligger en strenghet i Facebook sine regler i regelverket.

Jeg kan ikke dele noe som helst blogginnlegg fra bloggen, og blir dermed nødt til å ta en 1-2 ukers periode pause fra blogging.

Takk for trafikk, støtte og gode tilbakemeldinger. Jeg går min vei videre i livet med arbeid, bønn og innvielse/åndelig livsstil. Jeg er ikke lenger i topplisten om noen dager og er forsvunnet i en god periode hvertfall.

Hvis det hender at jeg slutter å blogge så gjør det ikke noe. Jeg har fått mye godt i dette blogg samfunnet. Jeg er allerede litt lei av blogging, og er også på utkikk etter en ny jobb.

 

Takk for meg og takk for alt.

Takk til dere❤️

Vi ses kanskje snart igjen.

Hilsen Mestro06/Kofi Nyarko.

Hei. Jeg er et trivelig og utadvendt menneske, som elsker å dele ut store egenskaper og lidenskapelige interesser. Jeg har i min fortid vært en aktiv blogger i perioden 2016-2018, men har kommet tilbake til bloggplattformen etter mange års fravær. Jeg har startet bloggen min på ny, for å skrive om en ny reise i et nytt kapittel av livet mitt.
Posts created 122

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top