Et svar på tungen

Er det noe som irriterer meg? Jeg skjønner det i time for time. Det er rivende tanker, og nedtråkkende meninger, som tvinger fram masse tvil i en form av et mønster, som blokkerer gode svar på absolutt alt. Jeg er et menneske, som studerer på mitt liv i virkeligheten, og i tankene. Jeg skjønner at det kiler i magen etter å skrive seg selv ned i verdi hver dag. Jeg ser på meg selv i speilet, for å prøve å tilgi meg selv, og gi meg selv en ny sjanse i alt som kommer mot meg.

Hvor er kreftene mine? Det kjennes så mislykket å fare vill i en tomhet, som skriver ned løgn og forakt i hjertet. Det er jo mange stemmer, som snakker til meg hver dag. Jeg er ikke manipulert av en feil venn. Jeg tar vare på meg selv, og strør ut det gode, for å vinne tilbake gode krefter og tanker i en stor høst.

Det er vanskelig noen ganger å kjenne seg fri og levende. Jeg er ikke ute etter å oppnå en legende status. Jeg vil smake på det gode, som du vil så i mitt hjerte. Det er vanskelig å finne sanne venner å snakke med. Det er mange smerter å kjenne på i et forferdelig uvær.

Jeg vet at det er sant, og skremmende. Det kan kjennes så mislykket og tragisk i forskjellige timer, og for forskjellige hensikter. Jeg tygger på ord i min munn hver dag. Jeg drikker vann for å roe meg ned, mens saldoen vokser inni meg.

Et svar på tungen.

Jeg vet at det er sant og tydelig gjennom motvind og medvind. Det er så mystisk, men verdt å leve med. Ingen stopper meg når jeg går for å praktisere et valg, som har smeltet hjertet mitt. Jeg lever på jorden bare en gang. Jeg dør en gang, men puster inn og ut hver dag i et kortvarig liv, som er en spennende reise.

Jeg vet at det ikke er alt. Jeg vet at det er noe mer, og evig etter dette kortvarige livet. Det er mer enn forventninger, som kiler godt i magen min. Det er ikke så farlig å vekke opp en begeistring om noe, som gir svar på absolutt alt. Jeg er ikke redd, eller fortvilet. Det er noe, som kommer i spenning, for å utfordre meg veldig sakte og mekanisk.

Et svar på tungen.

Jeg har mye å si, men det som er få og utvalgte. Det som gagner meg hver dag, og det som er sant og tydelig i en enkel åpenbaring vil sette meg fri.

Jeg skriver til meg selv, og til dere.

“Et svar på tungen.”

#Personlig #Vitnesbyrd #Bok #Sannhet #samfunn #teori #livsstil #åpenbaring #leselyst #spenning #inspirasjon #blogg #hverdagsblogg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg