Mine få ord

Jeg tenkte på noe, som kunne få mitt hjerte til dunke hardere. Jeg tenkte på deg, og begynte å skrive et nytt innlegg, som du vil elske. Noen ganger så haster det ikke å gjøre noe man elsker å gjøre av hele hjertet. Det er en kunst, og en lidenskap, som man vil bruke tid på, og eksperimentere i god tid. For å gjøre det til et mesterverk, og noe fantastisk, som du vil omfavne.

Jeg tenkte på noe som kunne vinne ditt hjerte. Jeg tenkte på å skrive noe, som fikk deg til å le og begynne å elske igjen.

Jeg vil bruke min tid på å underholde deg. Lære deg noe, og mette ditt hjerte med noe, som du vil ta vare på. 

Jeg tenkte på livet og døden. Det var mye som gjorde meg glad på en merkelig måte, som jeg kunne godta i min stillhet. Jeg var ikke redd lenger, men jeg lå på sengen min og tenkte på noe, som kunne illustrere et liv, som absolutt alle vil ha og omfavne.

Jeg trenger din oppmerksomhet.

Jeg trenger din hjelp.

Jeg trenger din tid.

Det er mine ærlige ord, som kommer fra dypt av mitt hjerte på en rolig lørdags kveld.

Mine få ord.

#personlig #Sannhet #teori #dikt #blogg #hverdagsblogg #inspirasjon #livsstil #samfunn #leselyst #ord #kjærlighet #oppmerksomhet #underholdning #spenning #åpenbaring #helg 

 

2 kommentarer
  1. Du er flink til å skrive! 🙂
   Og du, dette innlegget fikk meg til å lure litt på noe. Er dette innlegget dedikert til EN spesiell, eller er det mer en generell kjærlighetserklæring til leserne dine, eventuelt ikke egentlig noen av delene?

  2. Aylar Von Kuklinski: Takk skal du ha:) tja, kan jo si at det er en kjærlighetserklæring til mine lesere. Jeg skriver jo seriøst til hver enkelt, samtidig vil jeg at alle, som leser innlegget skal ta det til seg:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg