Minutt for minutt, del 4 (et delt hjerte)

Øynene var røde, mens en episode i vold og tortur slo til veldig sakte i en mørk celle. Kroppen så utslitt og slaktet ut etter noen timer. Den lille gutten, som så seg lide gjennom det skrapte speilet. Ville ikke gråte, men rope ut i sinne. Røsten hans slo ut alle krefter i en vibrerende fart. Det var mørkt og kaldt. Det var et fengsel med skitne vegger, og et budskap i blodige skrifter på en vegg.

Det var noe som ikke stemte. Så innskrenket. Så ruinert i den dypeste torturen gjennom røde og ekle øyner. Telefonen ville ikke virke i mange timer, og det føltes ut, som om hjertet ble delt i to like store deler. Det var et press, og et fryktelig kapittel å leve i. Det var så mye hat og slag i en voldsom brutalitet i minutt for minutt. 

Gutten hørte sitt eget rop i en mektigere stemme enn det han maktet. Han var redd og nesten slaktet i en ubehagelig opplevelse. En følelse, som nesten tok livet av ham, rant ut av cellen i form av en rennende bakterie.

Han ville ikke gi seg, for klokken tikket veldig høyt og sakte i en skremmende scene. Hans tunge var saltet av tørke,og hans klær var hålete og revet i filler. Det var et budskap i blodige skrifter som ble tolket, som et siste kapittel. En ubehagelig følelse, som nesten tok livet av ham, rant helt ut til sollyset.

Dette skjedde så sakte i minutt for minutt.

Han ville plutselig spise opp sin egen tunge, og kvele seg i lenkene, som holdt ham fast i sjakk.

Han tryglet, og tryglet om å dø.

I minutt for minutt.

Et delt hjerte, og en bibel på det blodige gulvet. 

Han kunne ikke ransake sitt eget hjerte.

Et delt hjerte.

Spenningen kvelte nesten lungen hans i et gjennomtrengende trykk av ondskapen, som la presset på strupen hans i mange skremmende timer. Kreftene hans sviktet, mens noen sprang inn i bygningen for å hjelpe ham ut.

Tungen hans blødde, og han husket enda ikke hva som skjedde for noen timer siden. Solen begynte å skinne gjennom vinduene rundt bygningen. Kroppen hans var utslitt og nesten helt torturert, og slaktet.

De kom inn og hjalp den lille gutten, som hadde blitt kidnappet. De tok av ham lenkene, og bærte ham ut på en båre. Han kunne ikke huske noe ting, eller høre at hjertet enda dunket for friheten.

Han var ikke seg selv. Spenningen tok nesten livet av ham, og delte hjertet hans nesten i to.

Et delt hjerte.

Lukten, frykten, og den onde spenningen, som malte øynene hans røde. 

Et hjerte, som var formørket, og nesten delt i to blodige deler, veldig sakte men sikkert 

I minutt for minutt (del 4)

#spenning #bok #grøsser #tekst #leselyst #drama #samfunn #inspirasjon #underholdning #skrekk #fortelling #forfatter #Vitnesbyrd 

2 kommentarer

Siste innlegg