Gråte for henne

Jeg fikk aldri en mulighet til å si farvel. Det var noe som skilte oss fra hverandre. Det var en kniv som stakk meg dypt i mitt hjerte. Så dypt at hjertet begynte å blø. Sorgen skrev ned mye godt på innsiden av meg, og gav meg mye tanker om henne, mens vanndråper falt ned på meg. 

Det var aldri noe, som kunne holde meg lenge på bunn. Fordi jeg visste om en tragedie, som rammet noen der ute, men ikke henne. Tankene kom i form av en skjønnhet, som rant gjennom en tykk regnbue i en stor glans. Jeg så henne i regnbuen hver dag.

Hun så meg aldri igjen.

For jeg var den, som ville gråte for henne.

Hver dag, for hver dråpe.

Hun så meg aldri igjen.

Uansett, hva som hendte med henne.

Hun snudde ryggen til meg uten å si farvel. Det var noe, som stakk meg dypt i mitt hjerte. Så dypt at hjertet begynte å blø. Jeg brydde meg ikke om hva de sa, da vi kom i lag. Det var kjærligheten, som fikk oss til å skinne i bølger. 

Fremdeles, så falt jeg hardt på en våt bakke, mens regnet plasket hardt på meg i mange dråper. Jeg kjente henne, og luktet parfymen hennes, som brant vekk mine tvil om henne. Jeg ble liggende uten å reise meg opp på lenge. Det var dråpe for dråpe, som rant og kilte på ansiktet mitt. For jeg visste om en tragedie, som skulle ramme noen der ute, men ikke henne.

Hun så meg aldri igjen.

For jeg var den, som ville gråte for henne.

Hun så meg aldri igjen.

Uansett, hva som hendte med henne.

Hun så meg aldri igjen, for jeg var den, som gråt for henne.

Og skrev om henne.

“Slutt”.

#kjærlighet #sex  #fortelling #tekst #leselyst #drama #spenning #samfunn #skjønnhet 

1 kommentar

Siste innlegg