Hjelp meg ut av komfortsonen.

Det har vært vanskelig for meg å tilpasse meg veldig bevisst inni en trygghetsone, som har hindret meg å utvikle, og slå gjennom i en lavere kjendisstatus. Jeg jobber ved siden av blogging, som en assistent for vaktmesteren på Bryne. Det har stoppet meg fra å blogge hver dag, og manipulert meg til å planlegge en EXIT på alt, som jeg har bygget, og jobbet hardt for i over to år.

Jeg har over 100k følgere på Instagram, og har skrevet mange ruller av tekster, som venter på å bli utgitt i bøker. Noen kaller meg for modell på grunn av Instagram, mens andre venter på å lese mine bøker en dag.

Jeg blir veldig frustrert, og plaget fordi det går veldig sakte, og i ferd med å stoppe helt i en komfortsone, som jeg har vært og levd i over 2 år. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for å utvide mitt verk og forsterke mine ambisjoner, som kan hjelpe meg å oppnå mine store drømmer.

Jeg har ofte tenkt på å bare slette bloggen min, og bare leve slik, som det klør i ørene og dessverre bare ødelegge min store visjon, og svikte mine følgere, lesere og venner.

Det har vært vanskelig.

Det har gjort meg nervøs, og oppgitt i mange tilfeller.

Hjelp meg ut av komfortsonen.

Jeg trenger sponsorer, et større nettverk, og en dytt ut av komfortsonen. Gi meg noen tips, og gode råd. Lær meg hvordan jeg kan vurdere og tegne ned gode planer for lysere framtid og større berømmelse. Lær meg å ta et standpunkt før jeg gir helt opp.

Hjelp meg ut av komfortsonen.

Det går for sakte.

Det er for trangt.

Det er ikke her jeg må være.

Jeg er større enn dette, og bedre enn dette.

Jeg trenger hjelp——

til å komme meg ut av komfortsonen, og virkelig leve som et godt forbilde.

#blogg #hverdagsblogg #inspirasjon  #samfunn #personlig #hjelp #veiledning #råd #livsstil #forbilde #komfortsonen #berømmelse #sponsor #drømmer #ambisjoner #følgere #lesere #leselyst 

10 kommentarer

Siste innlegg