I 1000 biter (del 3)

Vekker jeg fremdeles folk til en stor harme? Det snur og svirrer i et formørket akvarium. Det er rennende blod, og urene sminker på overflater av skjulte badekar og skinnende vaser, som er fasader. Stemmene forlater meg, og stikker inn gift i hjertene til mine største fiender. Kroppene ser hellige ut, men hjertene kjenner ikke mitt kjødhjerte.

Øynene ser uskyldige ut, men tankene faller ned til dødsriket, som et regn av blod og hat mot min sterke sjel. Stillheten omfavner de mektige i onde dager, mens knivene deres rister godt i et skjult kammer.

Jeg ser på en hverdag for å observere og vurdere mitt liv. Stanken i det skjulte mørke rommet, skaper en uro gjennom alle deler av meg. Jeg venter i dager og år, for å komme til en avslutning. En magnetisk tunnel fra et kapittel til et nytt kapittel.

I 1000 biter føler jeg meg knust, og i 1000 biter føles det gjennom et stort trykk, som jeg ikke vet presser meg i et glass speil under en voldsom ond makt.

De kaller meg for noe, som jeg ikke vil forstå. Stormen kjenner mitt innerste rop, og hendene mine rister i en voldsom kraft av hat og hevn. Det er ikke en begynnelse på dette fiendskapet. Forbannelsen har alltid gynget på mine skuldrer siden barndommen.

Kroppene ser hellige og skinnende ut, men det lukter blod, skyld og urenhet i åndene. Saften de drikker glefser i deres munn, om å straffe meg hardt for større makt. Jeg finner ikke døren inn til flammene, og lar hendene brenne av uskyld. 

Jeg finner ikke meg selv i den beste utstråling gjennom glasset. Det er noe, og noen som legger et stort trykk på meg og mitt vesen. Det er noen, som holder meg i et stort mål til å knuses i 1000 biter.

De holder meg i drømmene og tankene.

De holder meg i et sjakkspill sammen med jentene.

De holder meg utenfor i kulden, og innenfor i planene deres.

De holder meg, hater meg og spytter på meg.

For å knuse meg i 1000 biter.

“I 1000 biter (del 3)”

#spenning #konflikt #fiendskap #tekst #leselyst #blogg #hverdagsblogg #livet #biter #hat #harme #uskyld #utestengelse #hjelpeløs #personlig 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg