Melodien

Rytmen i den rennende elven kontrollerte en masse av strøm, og motstand i en drivkraft fra vinden. Vantroens ideologi har svømt over livet, for å gjenbygge en kaos, som ingen kan stoppe. Det var et farlig løp i en vei, som så kortvarig og godt ut. Ingen hørte på en tone, som falt av den store bølgen fra havet, som pisket ut glede, og bruste i storm og fart for spenning og begeistring over livet.

Hendene, som slo på strengene og holdt godt fast på en note. Brakte inn en tyngde av en salvet musikk, som slo gjennom vegger i flammer av liv, håp og inspirasjoner. Historien var en nedskrevet tekst. Det var ikke forkastelig, men ordentlig.

Vi var mer enn bare mennesker i kjøtt og blod. 

Vi var åndelige.

Vi skapte nye hjerter og nye tunger.

Vi skapte musikken og Melodien.

Saften var den gode smaken av en glede over livet. Været gav fra seg et budskap gjennom storm og spenning, mens dikterne tygget på tydningen, som skulle skape et ordspråk og musikk. Stemmen ville følge en tone, som bare forsvant veldig forsiktig ut i mørket, etter at havet stilnet, og la seg til ro.

Hendene, som var dekket av støv, begynte å riste og riste ved hjelp av en drivende vibrasjonskraft, og gjennom en kontrollerende vindstorm. 

Det var ikke så enkelt å hvile eller tvile gjennom en flammende note, som tegnet noe veldig bra i livet. Sorgen fylte hjertene, for å skape gleden. 

Et kapittel, som stakk oss dypt i hjertet.

En rytme, som fikk den levende elven til å renne mye fortere.

En melodi, som fikk livet til å skinne gjennom all tvil og motstand.

Det var ikke nok å snakke om det i det skjulte. Vi skulle snakke om det i det offentlige. Vi skulle skrive ned en note i harmoni med en vibrerende strøm, for reisen videre til stjernene.

Vi var aldri i tvil.

Vi ville aldri gi oss.

Vi var en strøm av levende vann.

Vi kjente melodien.

Melodien.

#musikk #forfatter #dikt #kjærlighet #oppmerksomhet #underholdning #spenning #åpenbaring #fortelling #sang #samfunn #inspirasjon #melodi #teori #leselyst 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg