Klokken

Så skremmende å føle seg gjennomboret av store og tykke nagler. Et kors og et offer i et sakrament, som forsegler en ond tid i en mørk verden. Et kapittel om et jordskjelv i en åpen bok om framtiden. Det er tragedier i det farlige snøværet. Livet er skremmende og skjærende, men jorden er på vei til å bli oversvømt.

Det haster og haster om en lykke, som skal skapes ved en familie. Det er mennesker, som venter og venter på en dag, som skal ødelegge alle de skyldige. Et menneske henger på et tre kors, under en oppfyllelse av en blodig pakt. Mange studerer korset med store øyner, for å holde seg varm mens Klokken tikker.

Historien er enda kald og kjølig i hjertene. Uvitenhet og usikkerhet binder strupene våres i en tykk og farlig, men brennende tau. Vi vet ikke hva klokken er. Vi er skyvet vekk fra en åpenbaring, som gir svar på alt, og svar på skjebnen, som er skapt av våre valg.

Det klør, mens snøen fosser ned i ansiktet, i form av hagler. Spenning og storm på utsiden av et gammelt hus, som skal rives ned i det farlige snøværet. Det er vakkert å se på. Det føles godt å svelge ned en dose eller to doser i det farlige snøværet.

Klokken tikker.

Det brenner i tungen, mens ingen bryr seg om hva som skjer i det skjulte. Stokken slår og pisker ut hjertene til de mektige i dette lille landet i en ond tid, som veldig få forstår. Grøten er ikke lenger god og varm, og hendene er skjelvende, og helt røde. Samlivet rakner, og stolthetens konge blir delt i to like store deler.

Det er på tide å skynde seg og låse døren.

Det er blod, som renner ned fra slottet i takt med en elv.

Stemmen er ikke til å kjennes igjen, og helsen svikter.

Det er ikke lett å holde ut i live, under et forferdelig piskeslag i dette farlige snøværet.

Klokken tikker.

Et savn etter å dø lykkelig, og i fred. Det store svaret er forbi den korte og svarte tunnelen. Det er redsler, som hindrer alle skritt å gjennomføres. Hendene vrir seg i farlige bøyninger i en veldig dramatisk bevegelse.

Det er dramatisk.

Det handler om en hevn.

Det handler om Klokken, som tikker veldig høyt, tungt, sakte og dramatisk.

KLOKKEN.

#profeti #klokken #drama #hevn #grøsser #bok #åndelig #åpenbaring #ondskap #makt #frykt #endetid #historie #forfatter 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg