Mine lånte dager ( del 2, et nytt kapittel)

Jeg vet ikke hvordan det er mulig, å reise gjennom tider uten en bevissthet, om hva som ligger foran. Jeg står på to bein i live etter en fortid i formørkelsen. Farlige brikker hindrer mine uskyldige skritt til å gjennomføres på en god jord. Den vonde stemmen, som er dyppet i blod av hat, roper i min sjel for hevn over meg.

Ulydigheten vil piske meg hardt gjennom gode og vonde dager. Smerten i den onde naturen, skal kjennes i både min sjel og min kropp i en ubevisst opplevelse. Slaget er ikke det første og det siste. Min sanne bekjennelse er ikke den første eller den siste.

Grusomt og blodig. En rødmalt scene uten noe rom for tilgivelse. Stanken av et blodig menneske flyter enda i luftrommet, som er drevet av en ond sirkel.

Spørsmålet om å leve i troverdighet en liten tid til, stilner mine gode krefter for et bedre liv på denne pinte jorden. Jeg husker at jeg har tapt, men jeg husker at jeg har vunnet for å leve videre.

Mine lånte dager, er talte dager i uro og frelse gjennom tunneler, som er farlige og formørket. Det er forrædere i dette livet, som er min venn. (selve livet). Jeg blør nok inni meg, jeg frykter ikke det onde. Jeg ser at mine fotspor blir oppdaget med misnøye etter 10 år. 

klin til og spytt ut all fordømmelse mot meg selv og de uskyldige. Slå hardt på veggen, og vær ærlig mot sjelen om visse ting, som har berørt meg dypt ned til sanden.

Jeg ser en skjønnhet, som blir smittet av ondskap, som følger etter meg for å begrave meg, og slette meg fra jordens overflate. En kunst av vakre farger, blir smittet av mørke skylag, som slipper ut torden, trengsler og en mørke over mitt liv, som er blitt betrodd i 10 år.

Min egen tunge er så tørr og full av mange ord.

Min kjærlighet til jenta, som holdt meg i sin favn er enda savnet.

Hva gjør jeg i live uten å være bevisst på hva som ligger foran meg? 

Jeg er trøtt, og truet.

Mine lånte dager, er store dager i fornedrelsen og opprykkelsen. Min fred gir jeg til mine kjære, som enda savner meg. Jeg spiser enda, og jeg skriver enda et nytt kapittel. 

Et nytt kapittel.

Et nytt kapittel.

Et nytt kapittel.

Jeg skriver enda inn til hjertene til dem, som blør mye. 

En olje å drikke.

Et nytt kapittel.

Mine lånte dager, del 2.

#Vitnesbyrd #biografi #blogg #hverdagsblogg #inspirasjon #livsstil #samfunn #historie #bok #forfatter #fortelling #ensomhet #erfaringer #personlig #sorg #fornedrelsen #uro #vold #mot #frelse #tekst #leselyst #drama #spenning 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg