Hjelp meg ut av komfortsonen.

Det har vært vanskelig for meg å tilpasse meg veldig bevisst inni en trygghetsone, som har hindret meg å utvikle, og slå gjennom i en lavere kjendisstatus. Jeg jobber ved siden av blogging, som en assistent for vaktmesteren på Bryne. Det har stoppet meg fra å blogge hver dag, og manipulert meg til å planlegge en EXIT på alt, som jeg har bygget, og jobbet hardt for i over to år.

Jeg har over 100k følgere på Instagram, og har skrevet mange ruller av tekster, som venter på å bli utgitt i bøker. Noen kaller meg for modell på grunn av Instagram, mens andre venter på å lese mine bøker en dag.

Jeg blir veldig frustrert, og plaget fordi det går veldig sakte, og i ferd med å stoppe helt i en komfortsone, som jeg har vært og levd i over 2 år. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for å utvide mitt verk og forsterke mine ambisjoner, som kan hjelpe meg å oppnå mine store drømmer.

Jeg har ofte tenkt på å bare slette bloggen min, og bare leve slik, som det klør i ørene og dessverre bare ødelegge min store visjon, og svikte mine følgere, lesere og venner.

Det har vært vanskelig.

Det har gjort meg nervøs, og oppgitt i mange tilfeller.

Hjelp meg ut av komfortsonen.

Jeg trenger sponsorer, et større nettverk, og en dytt ut av komfortsonen. Gi meg noen tips, og gode råd. Lær meg hvordan jeg kan vurdere og tegne ned gode planer for lysere framtid og større berømmelse. Lær meg å ta et standpunkt før jeg gir helt opp.

Hjelp meg ut av komfortsonen.

Det går for sakte.

Det er for trangt.

Det er ikke her jeg må være.

Jeg er større enn dette, og bedre enn dette.

Jeg trenger hjelp------

til å komme meg ut av komfortsonen, og virkelig leve som et godt forbilde.

#blogg #hverdagsblogg #inspirasjon  #samfunn #personlig #hjelp #veiledning #råd #livsstil #forbilde #komfortsonen #berømmelse #sponsor #drømmer #ambisjoner #følgere #lesere #leselyst 

10

Ønsker deg en god helg :)

kaosverden89: Takk skal du ha. I like måte:)

Det høres ut som du trenger fokus, spisse innsatsen og få til en ting. Gi gass og gi alt 😊

Deveny: Takk. Det trengte jeg:)

Jeg syns du skal smøre deg med tålmodighet, stå på og jobbe hardt for å nå dine mål. Gjør alt du kan for å komme dit du ønsker. Å legge ned bloggen hjelper veldig lite om det er noe du liker og vil forsette med. Jeg håper du når målene dine, men da må du gjøre ditt aller beste for å komme dit. Masse lykke til!! Jeg tror du vil klare det. :)

Cathrine Ruth: Takk skal du ha:)

Feilen mange gjør, er at de satser på for mange områder. Du må lage ett spesifikt mål, og jobbe mot dette. Dersom du har flere mål, da vil du ikkje gi gass på noen av dem.

Det du skriver er typisk meg. Eg har samme problem, med det samme utfallet. I fjor hadde eg ett stort mål, og klarte det. I år har eg ingen, og roter rundt, uten mål og mening.

Personlig Utvikling: Det stemmer. Det er ikke alltid så lett enn å bare fokusere på det store, og endelige målet. Men jeg skal tygge på dette. Takk for rådet:)

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tipse eller gi råd om hmmm.. Brae tips ovenfor her :) Håper noen av de kan hjelpe deg!

Ha en fin dag videre :))

Laurie Deline: Takk, i like måte:)

Skriv en ny kommentar