hits

Jenta, som aldri kom (del 3)

Timene fløy forbi meg, mens jeg gråt veldig sårt inni meg. Kraften i mitt hjem, slo fram hvert minne om jenta, som ikke ville la seg vaske i et blodig badekar. Musikken ble mer skjærende og mystisk, mens hun gikk i et flott, mørk antrekk og hatt, som dekket store deler av hennes vakre lange og krøllete, brunt hår.

Stemmen hennes slo ut hver ugudelig mann ut av synet. Et sårt kapittel om hennes varme åpenbaring i en rystet verden, som introduserte hennes første komme, for mange år siden.

Jeg savnet henne, og tok vare på vitnesbyrdet, som brant og skinte gjennom ilden. Hun smilte og fylte alle dager med visdom, som skjærte i hjertene til de oppmerksomme, ved sverdet fra hennes salvet munn.

Det var blod og noen skremmende deler av innvoller fra et menneske på gulvet i baren, etter at hun forlot oss.

Hun herjet i en voldsom glans i en rustning, som ingen la merke til. Parfymen hennes fylte alle rom med en god duft av salvesen i smak av vanilje og is. Det var så mye å huske, selv om det følte ut som om hun var hos meg i noen minutter.

Jenta var farlig, og hun var mystisk.

En skremmende tanke, som gav lyd og bølger til hennes skinnende hjem, I et himmelsk landskap.

Hun tenkte enda på meg, og slo fram skremmende planer, som jeg visste ingenting om.

Det var dans og drama i hennes bosted, som var omgitt av skyer og tunge tåker. En brennende prærie utenfor hennes blomstrende hage. Et lag av skinnende prærie dyr og små dyr i forskjellige glans av sterke farger gjennom en eksplosiv utstråling.

Jeg var allerede betatt av hennes nærvær, på en måte at hun lot meg gjennomskue henne i en dramatisk og omfavnende henrykkelse. Jeg så henne gråte, og jeg så henne le i en flammende bevegelse.

Ingen så meg sørge så mye, men hun har flere ganger ropt på navnet mitt. Det har vært et stort savn, men også en avsky, som er druknet i det blodige badekaret. Jeg har sett henne naken, og jeg har sett henne blø, men jeg ville aldri glemme henne.

Hun spyttet ut mine onde tanker fra hennes glovarme munn, og strakk ut sine uskyldige hender i flammer, som også brente vekk all hennes skyld.

Mitt budskap om hennes brennende karakter.

Ei farlig jente.

Ei mystisk jente.

Som aldri kom tilbake.

Hun kom aldri.

5 kommentarer

Fotballhore

22.10.2017 kl.12:01

Fantastisk skrevet. Denne traff der den skulle.

Kofi Nyarko

22.10.2017 kl.14:18

Takk skal du ha:) Jeg har også skrevet ned del 1 og 2, som ligger inne på bloggen min:).Fotballhore:

Kofi Nyarko

17.02.2018 kl.13:30

Del 2 og del 1 er også skrevet ned på blogg. Dere finner dem under kategorien kjærlighet på bloggen min. God helg.:)

Helena Westergren

17.02.2018 kl.16:13

så sykt bra skrevet!

Kofi Nyarko

17.02.2018 kl.16:17

Helena Westergren: Takk, bloggen din er også kjempebra.

Skriv en ny kommentar

Kofi Nyarko

Kofi Nyarko

27, Stavanger

Jeg er en ung mann på 27 år. Kjenner livet og tar det helt med ro. Jeg mediterer og samler på et utvidet ordspråk. Jeg blogger ikke hver dag, men har skrevet nok sider til å romme en bok. Følg meg også på Instagram: mestro06. Dere kan lese bloggen min hvis dere gidder.

Kategorier

Arkiv