hits

3 sekunder.

Tall og bokstaver skrev opp min drøm om en ny og gjennomskuet verden, ut av en formørkelse. Min indre smak av gode magier, har utvidet mitt brennende hjerte over begrensninger, som er slått sammen som lenker mange er bundet i. Jeg ville ikke huske på alle feller mine motstandere sydde sammen i god jord mot min elendighet.

Tanker rev meg løs fra sofaen, og hendene mine ble ildrøde av harde slag i min svake kropp, i et bølgende tempo, og i en god og vibrerende takt.

Klokken tikket høyt og tydelig, mens et foredrag ble lest opp. Hukommelsen kom og kraften løftet meg fra vonde begrensninger til en høyde, hvor jeg så sannheten og en sammenheng i tall og bokstaver om et liv uten tilfeldigheter.

Det var vonde minner å svelge, på grunn av et ordspråk, som sådde løgn i mitt hjerte. Et ordspråk, som var skrevet ned med gaffel og blod til fordømmelse. 

Jeg kunne ikke gi opp å telle opp alle mine lånte dager i en uke, og telle opp sekunder til 3 sekunder, hvor jeg ble smeltet sammen igjen til å føle og kjenne på en ekte kjærlighet, som har oppdratt meg i gode og onde dager.

Jeg sa til min venn at han skulle la være å høre på alle mine ord, hvis han følte seg utrygg i mitt nærvær.

Jenta som gikk meg forbi og vinket, gav meg en god følelse om en tråd som holdt meg og kjærligheten godt sammen igjen i et spennende øyeblikk. Dager fløy forbi meg, og bloggen ble mer levende i mitt liv. Jeg så det jeg ville se i mitt eget speil. Jeg pustet mye lettere, og så salvesen regne godt over livet mitt.

Tanker ble dype og nervøse, men ingen reder ble bygget opp av fugler, som var tankebærer. Jeg stod imot all skrekk og gru på det tredje, og ville ikke gi meg på det tredje, men skjønte at alle gjerninger jeg gjorde var forseglet på det tredje.

Klokken tikket høyt og tydelig, mens jeg grunnet på dette innlegget i en rolig salvese. Hukommelsen kom og himmelen gav fra seg regn fra tette skyer og skylag. Et viktig tall å grunne på var alt jeg kunne gjøre. Det var alt jeg måtte gjøre. Jeg ville ikke gå glipp av noe, for jeg forstod plutselig alt.

Det var dyrt å presse meg gjennom mye vondt under et blodig vann, for å skjønne at livet er veldig enkelt konstruert på en måte å godta at vi er egentlig bevart, men det går på valg.

Jeg ville ikke gi opp med å telle opp alle mine lånte dager i en uke, og telle opp sekunder til 3 sekunder, som gjorde det enkelt for meg å forstå hele bildet om en reise, som er et eventyr og som er forseglet i himmelen på det tredje.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kofi Nyarko

Kofi Nyarko

27, Stavanger

Jeg er en ung mann på 27 år. Kjenner livet og tar det helt med ro. Jeg mediterer og samler på et utvidet ordspråk. Jeg blogger ikke hver dag, men har skrevet nok sider til å romme en bok. Følg meg også på Instagram: mestro06. Dere kan lese bloggen min hvis dere gidder.

Kategorier

Arkiv