hits

Et farlig terningkast

Levende, har vi blitt smadret på en hard vegg i kaos og foraktelse. Tidsmaskin og stormværet i full sirkel, for å krenke oss på en glatt bane i mørket og utrygghet. Kalde spor etter de tiltalte, som dominerer over media, og svikter troskapen mot seg selv og landet. Vi er skyvet vekk fra det skinnende landskapet, mot en dal av formørkelse og ruinert system i ubalanse og opprør.

Et mangfold i tap og nød. Hva mer kan vi forvente? Prisstemplet og veid opp i debatt og hemmelige intervjuer, for å kaste en terning på oss. 

Politikken i våre dager kunngjøre oss en større forberedelse, om en lysere, bedre og konstruktivt framtid. Lovende har dette blitt en stor agenda, men folket tramper hverandre i ansiktet og spytter ut hver krone av løfte for et bedre liv enn dette.

Noen har startet en krig mot demokratiet og monarkiet.

Noen  spionerer for å ødelegge oss og kaste en terning på oss.

Jeg bryr meg ikke om vonde påstander mot en ideologi, som vil vekke opp en begeistring mot en ny og stor verden.

Jeg elsker dette landet, og jeg ber om en ny regjering.

Det har vært kaldt, men også brutalt i et land som strider i en fredsone. Troen har kommet tilbake og misnøye har samlet folk til et lag. Vi venter på forandringer, men noen spionerer og planlegger et svik og terror i samme løp.

Det haster i tide og utide, for å smøre inn en kald krig, også utover hele Europa. Vi har fengslet inn terrorister av både nordmenn og muslimer, men noen holder et øye på oss gjennom en svart kikkert. 

Et farlig terningkast.

Så deprimerende og imponerende i alle bakgrunner, slik at en reaksjon mot et troløst folkeslag blir verre og verre.

Jeg så ikke dette slurvet før mine brune og uskyldige øyner ble vasket til skinnende og gjennomsiktige kuler, som kan lovende se og analysere dette som et farlig terningkast, mot landet, mot politikken og mot folket, som jeg er en del av.

Prisstemplet i en god tid, før trykket presser seg gjennom den tynne isen. 

Beundret av andre land i Europa, for det fine landskapet, som snart blir angrepet av terrorister igjen. 

En drøm om en ny framtid er ikke nok. 

Vår sikkerhet kan stå på et farlig spill.

Vi lever for å overleve og vinne.

 

Én kommentar

Kofi Nyarko

19.07.2017 kl.18:34

Jeg må si at lese registeret inne på bloggen registrerer inn feil antall av lesere og norske lesere. Det ser jeg gjennom en stor forskjell på antall likes og antall lesere.

Skriv en ny kommentar

Kofi Nyarko

Kofi Nyarko

27, Stavanger

Jeg er en ung mann på 27 år. Kjenner livet og tar det helt med ro. Jeg mediterer og samler på et utvidet ordspråk. Jeg blogger ikke hver dag, men har skrevet nok sider til å romme en bok. Følg meg også på Instagram: mestro06. Dere kan lese bloggen min hvis dere gidder.

Kategorier

Arkiv