hits

Paradis (del 2.)

Mange dråper av meg falt ned på en god jord. Runde og gjennomsiktige dråper i form av tårer fra en ukjent høyde. Hjertet mitt var betatt av en ildsmak, som skrev ned et brennende vitnesbyrd for kapittel 2 i gode dager. Livet så deilig ut uten spørsmål om å svikte min kropp og mine kjære. Jeg visste noe mer om min skjulte åpenbaring av Paradis.

Regnet plasket godt på mine skuldrer, mens jeg så en ny verden i sin herlighet og guddommelighet. Jeg hadde allerede drømt om det, og skuet herligheten, som skinte fram gjennom kulturen av en god smak i mange tallrike farger.

Stemmen min og ildstemmen kjente igjen det skjulte språket, som ikke var tillatt til å tale på jorden. Min kropp ble tyngre og sterkere, men min ånd i salvese ble rystet fram og tilbake i takt med et jordskjelv.

Skal jeg drikke fra et vredes beger uten å kjenne den nye meg? Det stormet kraftig i øvre saler for helter, som skiftet en scene til en annen scene og bakgrunn ved å knipse.

Ingen lot seg påvirke av den tørre jorden og forbannelsen fra vredes beger. 

Jeg var en del av fundamentet i en kraftig påvirkning av lysstråler, som strålte fram fra den store tronen. 

Sommeren og gleden fra vinen, gjorde meg sterk og trygg i tunge dager. Drømmen om å blåse salvese over alle land, ble plutselig myknet og inntatt av en større åpenbaring. Det var spennende å leve i mange dager uten å blogge. Det var mye å svelge. Det var mye å kjenne på, og mye å lukte på fra en ukjent høyde.

Himmelen tømte ut mye regn, mens jeg gikk i en svart frakk, og kjente på livet fra evigheten. Det fantes ikke noe dager der oppe, kunne jeg kjenne på meg. Det var ikke noe rom for begrensninger eller tid, kunne jeg føle sterkt i min ånd.

Hvor skulle jeg ende dette kortvarige livet, som ikke er mer enn skole reise? Drager og kjeruber, fløy gjennom alle land for å bringe budskap og tjene i en stor frihet og kjærlighet, i den 3. Himmelen.

Jeg ville ikke drikke fra noe vredes beger, av skyldige plager, som er innplantet i menneskenaturen. Min Paradis stod der oppe i en voldsom herlighet og kraft, som aldri kan beskrives i ord og begeistring.

Jeg så en fullkommenhet, som blåste fram svar på absolutt alt. Maten var så innsprøytet av Guds kraft, og oksygen var Guds kraft de pustet og levde i. 

Det begynte å regne fortere, men landskapet stod der oppe og skinte gjennom alle skyer og tåker i en større herlighet enn regnbuen.

Jeg så paradis del 2, og skrev ned min paradis del 1 og del 2. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kofi Nyarko

Kofi Nyarko

27, Stavanger

Jeg er en ung mann på 27 år. Kjenner livet og tar det helt med ro. Jeg mediterer og samler på et utvidet ordspråk. Jeg blogger ikke hver dag, men har skrevet nok sider til å romme en bok. Følg meg også på Instagram: mestro06. Dere kan lese bloggen min hvis dere gidder.

Kategorier

Arkiv