Parfymen

Panikken kommer over onde mennesker, som er ofte utsatt for paranoid oppførsel. Grove uttalelser og manipulerende livsstil bringer livene deres på en farlig retning de aldri kan vende tilbake fra. Et skadet tankemønster, som ofte tilhører de umyndige og uforstandige, er som en nedrevet by uten mur til beskyttelse.

Deres språk er et mislykket lettsindig språk, som vekker avsky hos hele nabolaget. Dagene gir ingen glede, og dårskapen fortsetter å vokse sammen med mørket. 

Musikken om deres elendighet, er blitt skrevet ned i mange klagesanger og noter. Barna skjuler seg mens media svinger innom deres hjem for å blottlegge hele historien om deres fall.

"Døde fluer får salveblanderens olje til å stinke og boble".

Demoner sprer ofte en stor avsky for store dårer til hele byen. 

De går med en vond lukt, som henger på dumheten deres. 

En vond parfyme, som ødelegger det gode livet.

Sommeren kommer ofte inn med en stor utroskap. I et kaldt land med mye depresjoner og ensomhet, så er det få mennesker som oppdager den gode oljen.

Stemningen og atmosfæren i et nedtråkket liv, har satt inn farlige kniver dypt i sjelen. De uforstandige uroer seg, mens den gode parfymen avslører deres vonde lukt i deres egne hjem.

Plager kommer ved middagstid, og setter piler dypt i sjelen på kvelden. Et uforstandig menneske, er som et dyr uten forstand. Han eller hun har skjønt at døden innhenter dem snart.

Livet og evigheten betyr alt for de fornøyde, som gjør hver dag til en fest.

Men for de fattige i sjelen, så er alle dagene onde.

Den gode parfymen får meg til å uttrykke et bedre liv, ingen vil miste.

Parfymen får meg til å lukte godt og avsløre alt, som er urett.

0

Skriv en ny kommentar