Et speil av løgn

Indre håp om et langvarig lykkelig liv, har ofte blitt knust i mange biter, som et forkastet glass. Lengsler etter å ruinere sitt eget liv, og en misnøye mot denne kalde verden, har gitt oss en full overbevisning om en tomhet, som fryser sjelen til å bli mislykket og hatet. 

Min livsreise er kort og sammenfattet i mange dager, som er blitt talt og vurdert med en hensikt. Pengene mine gir meg svar på mange ting, men et forsøk på å omfavne noe stort og mitt eget, som dette livet, er et mislykket forsøk, på grunn av løgnen, som ofte leder meg inn i blindsoner.

Jeg har innviet meg i dager og perioder for å skjønne den største hensikten, med å leve ut dette korte livet, som ofte gir meg smerte og svar som er løgn.

Et åpent budskap til alle som har gitt opp.

Jeg var aldri helt tilfreds med dette korte livet. Jeg valgte å tømme meg selv, for å drikke inn ekte glede og fred, som også fins i evigheten.

Vi var aldri helt tilfreds med dette korte livet, men (et speil av løgn) bor i våres hjem for å hate oss og sende oss inn til døden og evigheten.

Skuldrene mine var plutselig tunge å bære ettersom jeg begynte å tvile på framtiden min. Min livskraft sviktet meg i noen dager på grunn av faste mot ondskapen, som forførte meg og mine venner i talte timer. 

Jeg nøs og klødde meg ihjel, mens bevisstheten min vokste og lagret inn mer kunnskap om vår eksistens og framtid. 

Jeg ville skjønne mer om dette forferdelige livet, på grunn av min bitterhet mot Gud og hans hellige engler. 

Jeg presset meg selv fra en meningsløs boble i stillhet, til en boble av fred, glede og nytelse. Jeg fikk svar på nesten alt og noterte alt ned i mitt hjerte.

Jeg har hatet meg selv og dette livet nok. Jeg har sett på tomheten, som har bare kastet bort tiden min. Så mye vondt å tenke på, men det er en sannhet, som forklarer meg og deg, om hvorfor vi burde slappe av, og heller lære dette tøffe livet å kjenne.

Jeg ville senke skuldrene mine, og skrive ned dette budskapet med et ærlig hjerte.

Ingen hadde gode svar å gi meg, fordi de bar på mange plager, som regner over deres liv.

Min trøst bor i mitt hjerte og i mitt budskap, for det bor (et speil av løgn) i våres hjem, som hater oss, og vil plage oss i dette livet helt til døden og evigheten.

Vokt dere, og la sannheten sette dere fri.

0

Skriv en ny kommentar