Kunst 

Kampen om å kjempe for et bedre liv, skaper uro og redsel på innsiden. Min indre fantasi maler en stor verden som inneholder sterke estetiske detaljer av skjønnhet, balanse, harmoni og nyskapende verk, som uttrykker noe større, guddommelig og bedre for sterkere indre opplevelser, og som forandrer mye positivt på den ytre begivenheten.

Jeg lukter en drøm, som spisser mine tanker til å bli levende og krevende. Det kommer både vonde og gode smak på mine tørre lepper, mens jeg mediterer på ord, som utgir liv og død i seg. 

Jeg ser en skjønnhet i en høyere dimensjon, som stråler fram mange forskjellige farger. Jeg har ropet ut og uttrykket mine sterke følelser for de gode og varme ytre opplevelsene.

Min kraft svikter meg aldri.

Min filosofi blir presset fram fra støv og jord. Den brenner godt for å skape en god forandring og bedre trivsel.

Jeg illustrerer noe veldig stort her inne.

Jeg maler en kunst for dere, mens mitt hjerte holder meg oppe i live.

En del av meg, er blitt en del av et større bilde i en større glans av salvese og kjærlighet. Jeg løper ikke forgjeves lenger, men jeg strekker meg etter et fullkomment mål, sammen med andre løpere, som også er kunst modeller i likhet med meg.

Min styrke er ikke lenger bare en menneskelig styrke, men den vokser i kraft i en fantastisk reise gjennom et eventyr i en stor verden vi lever i. Jeg kommer og glir gjennom trange, og tvilsomme tunneler og mørke skylag av fortvilelser. Jeg gir meg aldri, for jeg har sett et stort kunstverk av min profil og arbeid, som kommer til å lykkes.

Min gratulasjon og takknemlighet til alle mine venner og følgere, som heier på meg og følger mine varme fotspor, for jeg sikter på noe som motiverer meg i en voldsom illustrerende hav av strøm.

Hjertet mitt deler noe stort, som inneholder en kunst til mine lesere.

Det formidler et salvet budskap, som er omfavnet av visjonskraften fra høyere makter.

Jeg tegner og introduserer noe vakkert.

En kunst.

(Bildet øverst på siden, er et kunstbilde av meg).

#kunst #kjærlighet #opplevelse #modell #tekst #leselyst #budskap #illustrasjon #introduksjon #inspirasjon #blogg #personlig 

0

Skriv en ny kommentar