Visjon

I mange år har en brennende visjon holdt sin fotfeste i mitt dype hjerte. Det har blitt konstruert en utrustnings karakter på mine tunge skuldrer. Jeg har sanket inn masse inspirasjoner, som en god tilskuer og student. Jeg har selv inspirert andre tilskuere, på forskjellige plattformer og i blogg. 

Det er mange forskjellige stemmer i forskjellige strøm og plattformer. Hver enkel stemme har en unik salvese å dele. Et lem forklarer en dyktig tjener, som har en verdig funksjon i en stor eller liten tjeneste. Det kan være alt fra a til å. Det foregår mye press og utfordringer, som kan tyde på en god vei til suksess, eller felle.

Vi må tømme oss selv fra all stolthet og begjær, men finne ut av med en stor ærlighet, gjennom innvielse og meditasjon, om hvilken oppgave hver enkel av oss har mottatt med sin salvese og autoritet å fullføre her på jorden. Det kan også være en god grunn for hvorfor vi lever her på jorden i et dyrebart liv, som Gud ærer og bryr seg mye om.

Hver individ har noe gudommelig og potensielt å dele med resten av verden. Angst og depresjoner, stenger et flertall inne bak isolerende vegger, fordi flertallet ikke har mottatt en fullkommen åpenbaring om en sann innvielse, som åpner dører for nye oppdagelser av talenter, gaver og frimodighet, som kan fostres fram til en verdig funksjon.

Jeg så en helt ny verden av mange flotte mennesker operere i en stor salvese mot Satan og hans hær.

Det skjøt ut raketter med brennende salvese fra blogg, musikk, bøker, vitenskap, menigheter, fotballbanen, familielivet, arbeidslivet, Instagram, Facebook, Twitter, trening og livsstil, politikk, modellverden og mye mer.

Det var som å se en brennende bue, som gnistret fram liv av forskjellige strøm og nådegaver.

Et kall er noe viktig å omfavne. Det forandrer din personlighet og gjør deg til å bli et sterkere menneske, med en sterkere autoritet og karakter. 

Jeg har gått forbi et lite gjennombrudd i startstreken mot min egen store visjon. Jeg har lært en ting om å være tålmodig: Nemlig å vente til det er min tur i rette tid til å slå skikkelig gjennom. Derfor vil jeg ikke skrive bøker før jeg havner på topplisten. Jeg må først vinne landet med den rette berømmelsen av mitt ansikt og mitt arbeid i blogglivet/forfatterlivet. Slik at det bringer framgang og bedre oppnåelse av suksess i boksalg, blogg og status.

Det gjelder også andre bloggere, som er i samme løp som meg. Noen har allerede strukket seg til over lengre tid, mens andre har så vidt kommet seg forbi startstreken. Det er kvalifikasjoner og konkurranser, men det handler om å eie store potensielle skriveferdigheter, og eie et stort nettverk av lesere, som kan hjelpe deg veldig med promotering av bloggen.

Jeg skriver dette for å hjelpe både meg selv og andre bloggere, som bærer samme visjon som meg. For det handler om visjon, en dyrebar visjon, for bare meg og deg.

Min og din verden er faktisk større enn denne store verden. Det vil si at vi kan sammen gjøre denne verden enda mer større og bedre.

Jeg så alt dette i min drøm, og tenkte: Hvorfor ikke?

Det handler om å våge

å drømme stort.

Hele tiden.

0

Skriv en ny kommentar