Ydmykheten

Du har lenge vært en del av mitt hode, som en fiende. Du har mistet din egen identitet i storm og druknelsen. Det fantes gode tanker i våres hjerter om din skjønnhet, som kunne lyse opp en bedre framtid. Du mistet forstanden og gravde opp din egen grav, som du ble kastet ned i ved makt av hendene til ditt eget folk.

Jeg så deg i mitt eget speil, som en fiende jeg aldri kom til å glemme helt og fullt. Du nektet å gi slipp på mine hender uten å knuse meg i biter. 

Jeg hørte ditt rop om nåde og tilgivelse til en Gud, som du ville svikte. Det var din egen umodne stemme, som brakte inn kaos og foraktelse mot ditt eget vesen og skjønnhet.

Vi ventet i flere dager på en trofast omvendelse, men hver dag spottet du oss, bak vår rygg til både engler og Gud selv. Din egen seng ble dynget på av ditt eget blod. Dine skyldige hender ble klippet av gang på gang av din egen stolthet.

Jeg smilte og lo gjennom hele ditt nederlag. Jeg visste at du ville aldri falle for godt. Jeg kjente deg bedre enn ditt eget folk. Jeg hatet deg mer enn ditt eget folk. 

Ditt navn gav meg smerte i mitt indre.

Din berømmelse gav meg uro i all sinne.

Som et skadet hund, ble du slepet bort fra mitt hjem, for å låses inn i et stort bur.

Ditt kinn og hud ble formørket og foraktet. Dine øyner var ikke lenger vakre. Du var veldig sterk på en brutal og skremmende måte.

Jeg så DEG, uten å svelge ned min egen tunge.

Du ble kalt min storebror, men jeg hvisket vekk ditt navn fra Guds hjerte, og druknet din stolthet i store flammer.

Ydmykheten.

Alt det gode mine hender har gjort, ble betraktet som et godkjent og verdig arbeid, som ventet på en god innhøsting. Jeg fortjente aldri å renne ned mot en stor dam av mislykkelse, på grunn av din egen stolthet.

Men jeg så deg klatre opp fra graven gjennom en stor omvending. Ditt hjerte brant for å gjøre det gode. Dine vakre øyner kom tilbake, og din modne stemme ble levende ingen.

Jeg har sett hele din historie.

Jeg ble sterkere, men også smartere etter å tilbringe et helt kapittel sammen med deg.

Du så meg aldri igjen, men jeg vet at det gnistrer en liten ondskap i ditt hjerte, om å komme tilbake til slagmarken for hevn over meg.

Jeg venter, for jeg kjenner deg altfor godt.

Jeg venter, for du har selv bedt meg å gjøre det.

Jeg venter, fordi jeg har sett hele din historie.

Ydmykheten.

0

Skriv en ny kommentar