Varm dusj 

Hverdagen skriver ned mye kunnskap i mitt hjerte. Følelsene mine renner i harmoni med en god struktur for dagen. Følelsene renner i et løp gjennom dagen, som en bekk av rennende vann. Jeg henter gode magier gjennom det, og fryser mine tvil i søvnen. 

Jeg har splittet meg selv fra meningsløse kapitler uten gode innhold. Det har vært en kompakt sone, som beskriver en rød felt i tråd med mørkets makt og døden. Jeg lukter på det, men velger å ignorere det. Jeg sulter etter å leve rett, men kan ikke begripe hvor mye tomheten fyller livene våres på en kontrollerende måte.

Kjærligheten kom og sviktet meg. Lovende ord smeltet mitt hjerte, og ledet meg på en smalere sti med varme føtter. Jeg så gode regndråper, og gode løfter komme i oppfyllelse.

Mitt hjerte vokste av visdom, for å brenne godt i min kropp og sjel. Jeg lot regnet falle over meg flere ganger, for å skjønne at hver dag maler en historie i mitt og dine liv.

Hva gjorde jeg for å leve så godt og behagelig?

Det var mange selvmordsforsøk, men jeg klatret opp igjen i live, for å kjenne på duften av seier.

Vannet renset meg godt.

Jeg lot det skylle vekk hver skam fra mitt ansikt. Jeg lot det rense meg og vaske meg i en varm dusj.

Jeg kjenner meg bedre igjen uten å nøle i et sekund. En bedre oppfatning av mine viktige reiser i bølger av en sterk og vibrerende strøm. 

Jeg fryser godt når kulden kommer, og jeg spytter ut hver løgn som vil spore meg av fra livets vei og inn til dødens vei.

Mine tanker har fyllet mange tomme karer, som er blitt så viktige i vurderingsprosesser. Jeg har kommet langt uten å kjenne meg kvalm og sviktet.

Jeg forteller dere en sannhet.

I et eldre innlegg, som jeg har skrevet (en kald dusj). Så beskriver jeg meg selv som en helt, men i dette innlegget, så beskriver jeg mitt liv som omfavnet og vasket i en varm dusj.

Vannet renser meg godt hver dag.

Jeg lar det rense meg og vaske meg i en varm dusj.

(Bildet helt øverst på siden, er et kunstbilde av meg).

#modell #kjærlighet #kunst #blogg #hverdagsblogg #inspirasjon #livsstil #samfunn #dikt #Vitnesbyrd #dusj  #tekst #leselyst #tørst #vann #omfavne 

2

Du er den beste bloggeren i hele verden

@Erik Sjon Takk for det, følg gjerne min blogg også på Facebook: mestro06.blogg.no/Facebook ☺

Skriv en ny kommentar