En del av meg

Jeg så meg selv inndratt til å bli en fornærmelse mot mitt eget folk. Jeg hørte min egen stemme i en annen vokal enn den gode og ydmyke tonen. Min gratulasjon til alle, som fikk kjenne på meg og glede seg i gode dager. Jeg spente fast en trofasthet rundt min sjel, for å berge meg fra å synke. 

Ingen så meg i en måned.

Ingen kjente meg igjen på mange dager.

En radikal forvandling mot en grusom manifestasjon av en mørk og stolt atmosfære. Jeg presset meg gjennom tåken, og åpnet døren mot en større frihet, et nytt kapittel.

Mitt eget blod var ikke lenger skyldig. Min kropp og min personlighet fikk skue en ny åpenbaring av et Guds menneske, som var en del av meg. Kalde frysninger kilte ned på min rygg, mens jeg grunnet på dette i en periode uten å blogge. Det var mye jeg ville tillate å distrahere i mitt liv, men også mye, som bare herjet seg inn i min hverdag i en brølende storm.

Dette var ikke over.

Jeg vet hvem jeg er, og hva jeg er blitt til. En introduksjon av en stor profil med to siders karakter, som brenner av nidkjærhet og rettferdighet. 

En del av meg.

Et rop om nåde i mitt hjerte, en slaktet fortid, som har gjort en forberedelse for meg til å stå i dag, som et nytt menneske. Hvem spyttet på meg, når jeg utøvde ondskap i frustrasjon og sinne? Hvem så meg bli gjennoppreist fra 1000 biter?  Jeg har sett den stolte meg, som en hel person, men jeg kjenner den gode meg som en hel person.

Vi har truffet hverandre.

Vi har spist sammen, og snakket sammen.

Jeg har lært meg selv å kjenne.

Gode ord fra min egen ildtunge.

En gjenskaping av en ny meg gjennom storm og uvær. En introduksjon av en stor profil, som elsker å smake på spenning.

Det var dette jeg hadde forventet.

En del av meg.

0

Skriv en ny kommentar