Det siste slaget

Det regnet mye over en liten bar i storbyen. Stemningen inne i baren var rolig i et spennende tempo. Kvinner i flotte antrekk betjente mennene med en stor ærefrykt. Det var en god musikk, som gav gode bølger til atmosfæren i en god klassisk rytme. Mennene, som var fint dresset opp, bar på hatter for å skjule sine svakheter. Det ble servert alkohol av alle smak til alle i baren. Det var en god start på kvelden inne i baren på den nederste etasjen, med dans, drama og fest.

Det begynte å røyke litt inne, mens stemningen ble sterkere og spennende. Det var både ukjente og kjente ansikter i baren. Jeg var ikke langt unna bygningen, som baren var i, men jeg kjente folket og noen venner som bodde i leiligheter, som var i øvre etasjer i samme bygningen. Uten at noen ble oppmerksom på noe ting, så skjedde det et innbrudd i en leilighet i 2. etasjen, under festen. 

De skyldige og kriminelle fra baren utførte denne grove handlingen uten å bli oppdaget. De hadde stjålet en sekk med masse penge sedler, som var bundet sammen i strikker. Det begynte etterhvert å bråke i annen etasje, mens noen nede i baren gjorde seg klar for bråk med våpen. Jeg kjente i mitt hjerte at spenningsnivået økte på den andre siden av storbyen. Jeg dunket borti min sjåfør, og fikk han til å kjøre i full fart mot festen. 

En tåkete kveld i en storby, som ventet på et siste slag mot de kriminelle i drama og underholdning. 

Klokken var knust og hjertet mitt dunket hardere enn aldri før. En annen side av mitt liv ble spikret på veggen uten sorg å kjenne på.

Jeg var klar til å kjenne på ondskap, for å redde byen mot de kriminelle. Jeg var en del av folket i baren og en del av deres hjerte for byen.

Ingen hinder, og musikken deres var enda på. For vi dundret oss inn i baren og spolerte hele festen mot de kriminelle, som var væpnet.

Plasking og smell i alle vegger gjennom bråk og helvetet, brakte en stor ødeleggelse mot de kriminelle i drama. Jeg skjulte meg godt under hatten min, for å ikke bli spyttet på av kvinnene, som også var fruene til de kriminelle. Musikken slo til videre, mens slåsskampen falt i våre hender, i en kul takt med musikken. 

Vi startet slåsskampen, og vi avsluttet slåssingen med en stil og respekt for damene, som beundret oss av forelskelse og kjærlighet. Vi leverte pengene tilbake til eieren av baren, som bare bodde i den 2. Etasjen. Han ble slått ned etter innbruddet, og blødde seg ihjel i sorg og lammelse.

En annen side av mitt liv ble skrevet ned for de godtroende. Mitt siste slag for min store by, som også var mitt hjerte, ble aldri glemt for årene som kom etterpå.

Vi sendte de kriminelle i køyer inn i ambulanse bilen og ned til sykehuset.

Festen slo til videre, men heltene måtte forlate baren for å spre nyheten videre.

Livet var fremdeles herlig.

Jeg var ikke ferdig, men jeg ville skrive et nytt kapittel i en åpen bok.

 

0

Skriv en ny kommentar