Plattformen

Mye arbeid er igang i sosiale medier. En økning av markedsføring og promotering for salg av hva som helst på internett. Nyheter om suksess i sosiale medier skaper et større spenningsnivå, som engasjerer tenåringer til å utvide et behov for å selge seg selv. Vi har hørt om den ene og den andre, som har slått gjennom i medier bransjen. Vi snakker om det og oppdager at muligheten til å oppnå det samme, utvider seg i dager som kommer.

Det er inspirasjoner og gode fotspor å følge etter, som veileder og fører oss til samme mål for suksess i sosiale medier. Døren er helt åpen, men spørsmålet er hvor skal vi gå for å finne døren? En kamp om et vellykket kjendis liv, gir ofte et feil resultat på grunn av et skittent motiv, som folk ikke vil kjøpe. Noen blir oppdaget og slår gjennom, mens andre utfordrer og gir opp.

Jeg har lært en ting om plattformen, som holder meg trygg, sterk, vis og frimodig. Noen faller, fordi de står ikke på noe, som holder dem stabilt og sterk. Et viktig prinsipp er det eneste, som trenges å lære for å klare seg, og introdusere sitt arbeid ute i feltene i sosiale medier. 

Det handler om å bli oppdaget og vise fram en stor plattform, man står på, som åpenbarer et mesterverk for store inspirasjoner mange kunder vil kjøpe.

Det var bare en idé, som plutselig vokste og ble levende. Jeg skjønner at plattformen jeg står på, holder både meg og det jeg introduserer oppe på en trygg plan. 

 Jeg kunne ikke gi opp, hver gang jeg ville gi opp. For det var noe som holdt profilen min oppe i live. Jeg kjente at jeg var en del av hele plattformen, som åpenbarer hele mitt arbeid.

det er mye skremmende å lese om toppbloggerne, og det svir noen ganger å høre at de tjener penger på et klikk. Slik har verden blitt idag. Det er en pengemaskin på nesten alt, som utvikler seg fra hobby til jobb eller business. Vi må godta det og leve med det resten av livet. 

Det er enkelt å akseptere at unge mennesker lever ut drømmene sine på trygge planer. Uansett hvor store de er på sosiale medier, så er de like mye mennesker som meg og deg. Det er også enkelt å legge merke til at mange trekker seg, og noen går videre. Det finnes en plattform som holder oss oppe uavhengig av uvær og motgang, men det handler om et kall eller tjeneste, som skal fullføres på plattformen.

Det plager meg at jeg ikke har skrevet om dette før. Det er så åpenbart gjennom motgang, at noe holder meg oppe i live. 

Det er som å gå på ferdiglaget gjerninger, når jeg står på en god plattform, som representerer min profil og mitt arbeid. 

Inspirasjoner gir jeg videre, for jeg har selv blitt inspirert.

Jeg har sagt nok. 

Det handler om plattformen.

 

0

Skriv en ny kommentar