Regndråper

Det har allerede skjedd en rystelse på en større klippe, mot retningen i nord. En uhørt hendelse, som har smeltet hjertene til de umodne. En tid av blodige slag og eksplosjoner, har ikke gitt oss noe mening med våre dyrebare liv. En lov og en forskrift om rett og orden, har blitt vanhelliget av det siste slektsleddet. Mennesker har åpenbart sine svakheter mot en politikk, som er blitt betrodd som en dominerende makt. Et troløst folkeslag har spikret denne ukjente ordningen inn i formelle normer på grunn av et tragisk bytte av en regjering. 

Det har regnet mye over den store klippen, som har brakt inn en kraft og en skjønnhet, som ikke kan beskrives med gode ord. Et ukjent fjell i en større høyde, som har strålet fram Guds herlighet og brakt inn rettferdighet fra en tid til en annen. En rystelse mot vår egen vilje har forblindet våre store øyner til å se og kjenne på en frihet, som har trådd i kraft gjennom gode bud og forskrifter på fjellet for mange år siden.

Hvor er vi idag? En reise gjennom mange tørketider, har sendt oss inn i daler, som har blitt dynget på av regn og vannflom fra gråe skyer i himmelen. En uhørt sannhet, som har brakt inn en stor uro i hjertene til de umodne. Jeg har kjent på kraften av storhet, som har makt over alle bekymringer og redsler i mitt eget hjem. Jeg har kjent på en renselse i min kropp og sjel. Jeg har bestemt meg for å puste en gang til, i mitt korte liv og kjenne på kraften mot det onde.

For jeg så mange regndråper falle ned fra himmelen. Hver dråpe rystet den hellige klippen, som plutselig var blitt skjult for de blinde av hjertene. 

Jeg så og kjente på friheten som frelste hele verden en gang for lenge siden.

mine ord var få.

mine tanker om rett, var som et dypt vann til å fylle mange tomme kar.

mennesker gråt og skrev ned klagesanger etter nederlag på nederlag. Det var tydning og bedømmelse om mange skjulte ting i dager og perioder. Ingen ville høre på en fattig kar, som eide mye visdom. Det regnet mye over en by, som også ble inntatt av et stolt folkeslag, som bare tenkte på mer og mer, men aldri nok. Alt dette så jeg og skrev ned i mitt hjerte. En uhørt fakta, som har skremt de umodne ut av landet.

Hvor er vi idag? Ingen snakker helt sant til hverandre. Vi lever med kalde hjerter for å konkurrere om en falsk frihet, som driver oss inn i lovløshet og en stor fornæmelse mot våre egne lover og forskrifter. Vi bryr oss ikke om et testament, som virkelig har trådd fram kraften til å skape en større frihet på jorden.

Jeg skjønte at livet hadde mer å by på enn misnøye mot en urettferdighet, som forfører oss alle sammen.

Jeg så regndråper falle ned fra himmelen. Hver dråpe rystet den hellige klippen, som de fleste ikke så. Det var mange gode dråper.

Det var sårt, men også vakkert. 

Mine ord er få.

Jeg tør ikke si mer.

 

 

0

Skriv en ny kommentar