Minutt for minutt (del 2)

En forandring kan kjennes for vanskelig å oppdage. Min egen rytme i harmoni med en naturlig vekst og sunnhet, frisker min sjel opp til å unngå plager fra mørket. Jeg skriver et sårt budskap, som skremmer mennesker til besvimelse og uro. Verden går sakte i en mørk dal, og pengene lokker oss inn i våre egne celler av utrygghet, store plager, og en ukomplisert forbannelse. Mitt liv og min tro, tester mine nerver til å hvile i balanse mellom min fødsel og min egen dødsdag.

Vi følger etter det som klør oss i ørene, og jeg kan ikke finne noe utvei enn å akseptere at verden går under i minutt for minutt. Det rister i min gode ånd, mens kroppen venter på en død over alt dette. En naturlig og ubehagelig følelse. En plage, som har forandret mitt tankemønster, til å godta det harde livet, slik som det er. Jeg forstår at dødsdagen er mye bedre enn dagen en blir født. Jeg ser inn i den fullkomne døden hver dag, mens verden tørker inn av forbannelse i minutt for minutt.

Mitt kall har gitt meg motet, til å orke å leve. Jeg har tørstet ihjel, uten å kjenne meg tilfreds i denne tomme verden.

Mine øyner har sett nok, for dagene gir meg kunnskap om noe nytt. 

Så sant og uberørende.

En utrygghet i kraft av en ond spenning i minutt for minutt.

Vi begjærer en fasade på alt, som har sin store glans, mot vår egen vilje. Et innhold i alt vi begjærer, raser over oss til en stor skuffelse og sinne. Mørket omfavner oss, som et mykt teppe i dager og netter. Jeg holder meg lavt og ser et større bilde av galskapen i denne verden. Jeg vil ikke sove uten å skjønne at, det som har skjedd før, skjer også idag. 

Ingen har funnet svar på absolutt alt. En treg forberedelse på en motgang, som føder fram usikkerhet og utrygghet på en ond plan. Jeg skriver et sårt budskap, som skremmer mine lesere til live igjen. For jeg kjenner en inndragning til en forførende strøm av ondskap, som river ned alt det gode, som bor i oss til ruiner. 

Hva jeg tenker på og sliter med idag er en erfaring. Hvor jeg lever idag, er ikke viktig. Min helse er hel og mitt hjerte er ikke forkastet.

Verden blir eldre og eldre. Mennesker kjenner at en ny tidsalder kommer snart.

Det går sakte i takt med en ond rytme.

I minutt for minutt.

 

1

Jeg håper ikke at denne teksten uroer dere på noe som helst måte. Jeg valgte å skrive en (del 2) av et eldre innlegg, som trenger å puste litt og vekke opp deres tanker til å kjenne virkeligheten mye sterkere i minutt for minutt.

Skriv en ny kommentar