Forsvarer

Livet og den kalde kjærligheten tilhørte en mann, som ønsket å dø. Han var utilstrekkelig i all sin frustrasjon og frykt. Dagene gav ham lite styrke, og motet sviktet ham i trengsler og nød.   Skammelig i sin ferd og trivsel. Upriotert med sin ustabilitet på tynn is. Iskald og utrygg, som en ensom fange i et fengsel, på vei til å bli henrettet.

Ingen gav ham visdom å svelge eller nåde å få. Mennesker herjet med ham slik som de ville, og kalte slike onde gjerninger for rettferdighet. Et dødsfall som skulle ramme ham, ble mislykket og utsatt for hans egen sterke vilje. Knivene som stakk ham, ble slengt hardt på veggen av hans blodige hender. Ingen kunne hate ham så mye nok til å drepe ham uten tvil. Han var skremmende, svak og skrøpelig mot alle mennesker.

Forsvareren kalte seg selv uskyldig. Han viste sine svakheter på alle punkter. Han ramlet, men stod opp for seg i forsvar mot de døde.

Han hadde ingen telefon, men kommuniserte med alle i dager og netter.

Han ble hatet først av alle.

Ingen feller kunne knuse kroppen hans. For hans rett til å leve, brakte en blodig seier over hans fiender.

En sannhet, som var skrevet i hans hjerte ble aldri mottatt. En skygge av redsler og ondskap fløy fra ham i all hast for gjemsel. Han blødde nok av sine blodige kamper, men lot seg aldri svelge ned et tap, gang på gang. Han var altfor brutal i sine voldelige kamper om å overleve. Hans ansikt var dekket av avsky, men hans hjerte var sterkere enn alt som kom imot ham.

En bønn til Gud, gav ham rene hender. Et fylt glass med vann å drikke, gav ham nok styrke til å leve sterkere for sin rettferdighet.

Forsvareren sa aldri nei til å se ondskapen male på hans liv. Hans egne valg ble alltid tråkket hardt på grus, uten spørsmål om tilgivelse.

Hans liv stod på spill.

Han brydde seg aldri, men var veldig forberedt til å forsvare seg. 

Han tok alltid 10-20 menn på bakken, helt alene. Han var sterkere enn Samson, for Gud var med ham. Han hadde rett til å leve, selv om han var elendig og skrøpelig.

Forsvareren var en jeg så opp til. Jeg kjente ham aldri, men kjente hans hjerte som mitt eget. 

Han var et godt forbilde, og en helt. 

Hans navn er Forsvarer.

1

Stor kjærlighet til deg og ditt arbeid

Skriv en ny kommentar