Et rop fra tunnelen

Det var ikke over. Motstanderne skjulte seg i spenning og tålmodighet. Jeg hørte ikke noe lyd fra mine venner og disipler. Noen ble tatt bort av stormen. Andre reiste langt unna, uten å komme tilbake. Det var som å sitte alene i et tog, som kjørte i full fart i et voldsomt og vibrerende tempo, mot nye spor og strekninger, som var ubeskrivelige, men innsporet og inndelt i farlige baner.

Jeg pustet dypt og fort for å kjenne meg levende, og jeg så en ond innhøsting, som brakte en forferdelig stillhet, som ikke kan aksepteres. Plager og lidelser fylte opp mange liv til lammelse og døden nær. Ingen nettverk å tilpasse. Et ruinert system, som forfulgte de uskyldige og barmhjertige til å bli fullstendig hatet. En forbannelse fra motstandere, som jeg har kjent i år og tider. 

Jeg trodde ikke at det var mulig. Et kast gjennom vind og regn mot de svake i knipe og i tunnelen. Det var ikke noe annet å blø for. Jeg følte meg sittende i et rasende tog, som kjørte over mennesker i en tunnel. Jeg kjente blod på mine lepper, og følte at klærne mine var dekket av vold og spytt.

Mange så meg sørge. Ingen turde å stoppe toget. Mine motstandere drakk seg fulle av skam og avsky. En ond sirkel og en ond reprise.

Jeg så dem helt ruinert.

Jeg kjente deres forbannelse.

Jeg var enda i live.

Det var som å høre på et rop fra tunnelen. Dager og netter uten søvn, men et rop fra skårne hjerter, var alt de maktet å få til. Forkastet og utmattet på hard jord uten en gnist av ilden, som gir liv. 

Mine tanker og følelser var dype for disse uheldige menneskene. Jeg hjalp dem opp fra helvete i en forferdelig gjørme, og blåste inn ild av liv inn i hjertene deres, sammen med andre helter. Vi holdt dem oppe og styrket dem til live igjen fra forbannelsen, som i flere år var holdt skjult av motstanderne.

Jeg så dem blø, etter at de oppdaget at jeg sporet dem opp.

Jeg klarte å stoppe toget for å fengsle dem og fjerne dem fra svake mennesker.

Jeg så dem helt ruinert.

Jeg kjente deres forbannelse.

Jeg er enda i live.

2

Du er veldig flink til og skrive

@Erik Sjon Takk skal du ha. Gjerne del bloggen videre til et nettverk eller en folkegruppe, som du kjenner, og som har interesse for bloggen med spenning☺

Skriv en ny kommentar