Introdusert

Jeg har synlige øyner, som er brune og skinnende øyner. Jeg ser, men bruker mine åndelige øyner til å oppdage en større verden i helhet og sannhet. Mitt verk, som spisser min karakter til å brenne ut et nytt mesterverk av kunst og filosofi, gir et nytt håp og en enklere hverdag. Det tok meg et år, å skjønne hvor dyrebar denne forretningsideen egentlig er. Jeg har jobbet og studert på store felter, som det går ann å bygge på.

Mitt verk har blitt oppdaget. Regn og vind har vannet og gitt næring til mitt arbeid, som skal vokse og blomstre. Inspirasjoner og forbilder ruster meg til å finforme mitt nye verk til å bli bedre mottatt av et større mangfold der ute. 

Millioner av spørsmål pisker opp store bekymringer mot min egen helse og status. Mine følgere og lesere gir meg nok nåde og mot til å fortsette et troverdig løp, som er viktig å fullføre. Jeg er ingredisert av sunnhet, styrke, balanse og liv i alle former. Jeg tar ikke noe tabletter eller piller, men jeg skaper noe som gir et bedre utslag av personlighet og selvbilde på et høyere nivå.

Jeg har blitt introdusert av denne verden, som jeg hater av hele mitt hjerte, til alle mennesker.

Det er en plan og en takknemlighet i alt dette. En avtale og en kontrakt, som skal holde meg i sentrum på vei til en suksess.

Det var ikke noe jeg slett ville gjøre.

Jeg ble pushet, og jeg ble oppmuntret til å vekke opp de døde.

Jeg har ikke overtatt en viktig stafettpinne, men jeg har selv laget en, for å skape gode etterfølgere. Mine roller og mine spesifikke egenskaper, har lutret nye ideer til å komme i live. En bevegelse som stormer en hær av motstandere, kritikere og misunnere, som vil hindre meg.

Jeg prøver å balansere mitt liv på en verdifull måte, for å se gode løfter komme i oppfyllelse. Jeg er allerede på startstreken, og tør ikke å kaste et blikk bak. Min blogg og min forkynnelse har skapt en ny mening med livet, som plages av det store dyret fra avgrunnen. 

Gud, spar meg for en framtid i hendene til en kvinne, som jeg ikke vil elske, men hold meg oppe med skjold og vern, på grunn av din trofasthet.

Det var ikke mening å splitte meg fra mine nærmeste i dager og perioder.

Vi har alle sett en introduksjon av mitt nye verk, som kommer til å bli hatet og spyttet på i framtiden.

Jeg skjelver av spenning.

Jeg holder meg lavt og ydmyk.

Jeg ser allerede en trengsel.

Og jeg skriver i dager og netter som FORKYNNEREN.

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar