Jenta, som aldri kom (del 2)

Det har vært vanskelig å finne den sanne tilhørighet til den farlige jenta, etter så mange år. Min sorg og tvil har hjulpet meg til å skyve hennes glovarme oppmerksomhet til side. Det har skjært meg og plaget meg mye, av å se hennes fall i tegn og farger fra himmelen. Ingen ville presse meg til å spore opp hennes usynlige fotspor, som gav redsler og knipe. Jeg kunne høre hennes gråt på en fornærmende måte. Det var ingen spørsmål om hennes gjenkomst, for hennes parfyme duft av skjønnhet og kjærlighet styrket den gode atmosfæren, som åpenbarte at hun var veldig nær ved sitt nærvær.

Jeg så henne naken flere ganger i en ubevisst tilstand. Det var ofte blod på hennes skinnende kropp, som også gav meg nok varme til å kunne tilgi henne. Hun ville aldri spytte på meg, eller skade meg på noe som helst dramatisk måte. Hun ba om en sjanse, ved å vise seg uskyldig fram med kroppen hennes, som hadde en del store blodflekker. Jeg trodde at det var over, og var ikke oppmerksom på at døren stod åpen for henne til å trampe inn sine farlige steg, som ingen ville høre på.

Hennes skjønnhet åpenbarte hennes sterke skikkelse, i form av en hellig engel i all sin prakt. Parfymen hennes i smak av sterk vanilje og is, bar på en stor salvese til å skinne fram hennes fiender og elskede.

Ingen turde å si meg imot om denne åpenbaringen.

Jeg gikk og grunnet på dette, mens vinden blåste kraftig på meg, og fikk meg til å sette meg ned og skrive en del 2.

Navnet hennes var skjult og bevart i høye saler i himmelen. Ingen turde å se hennes hjem, som også flammet opp en skjønnhet i torden og uvær. Hun hadde mange venner, og var veldig attraktiv for alle gutter. 

Jeg hatet henne, men ville elske henne igjen. Jeg foraktet henne, men lengter etter å se henne igjen. Hun var så spesiell og unik på en skremmende måte. Det var aldri noe sjans for meg å si farvel, for hun hadde et stort savn for sine elskede, og tenkte mye på meg.

Jeg så mange skremmende danse steg i en farlig bevegelse til en skremmende musikk. Svarte dress, hatt og røde skjorter med fine slipser. Det var dans og drama i en voldsom takt etter en musikk, som hun elsket.

Det var en ubehagelig tilbedelse, og en tåke og mye røyk skjulte vekk hele underholdningen. 

Jenta var mystisk, jenta var spesiell og godt mottatt.

Men jeg kan ikke huske et eneste felleskap med henne etter så mange år.

Hun forsvant og kom aldri tilbake.

Hun kom aldri.

#kjærlighet #kvinne #tekst #leselyst #blogg #drama #fortelling #bok #forfatter #åndelig 

 

 

0

Skriv en ny kommentar