hits

Ildstemmen

En vakker stemme kunne høres tydelig og kraftig i naturen. Ingenting var det å kjenne av stygge stikk fra en svart nål. Friske luft og renhet smørte kroppen inn til en varm omfavnelse. Et sørgelig hjerte ble plutselig så takknemlig og ydmyk. Trengselen ble slått ut av syne ved ropet til stemmen. En voldsom skjelving på en svak kropp i en imponerende takt med den vakre stemmen. 

Det hørtes ut som en sang, en dikt eller en salme, som tordnet og skjærte gjennom all motstand i en form av en fullkommen skjønnhet. Kroppen ble fullt av brennende ild, og hele bildet ble omskapt til noe større enn kunst og kjærlighet. Det holdt på i mange timer, men det føltes ut som om det tok flere dager. 

Et liv som var hatet, ble plutselig skapt om igjen til noe vidunderlig. Det skjedde på en veldig dramatisk måte under en time. Det var varme under føttene og på hele kroppen, mens munnen blåste ut flammer fra tungen. Det var som å kjenne på et tveegget sverd i full flamme mot all forbannelse i en ubeskrivelig drama. 

Det var gode løfter om et bedre liv og tilgivelse. Ingen ville kaste bort sin egen framtid i elendighet og gjørme. 

Din egen tunge ville avgjøre din egen skjebne.

En tunge av ild til å tale eller synge ut et profetisk innhold om en framtid i gode hender.

Det var ditt eget valg.

For tungen har stor makt.

Kampen om å skjelne mellom en virkelighet og en fantasi var plutselig over. En røyk uten noe vond lukt fylte hele naturen på en dramatisk måte. Det var et brennende budskap å svelge. En brennende salvese å drikke. Ingen misnøye, men en ny start på livet. 

Veien tilbake hjem var behagelig og mye bedre. Det var ingen vits å frykte for store bekymringer. Nåden og viljen til å lykkes i livet brakte ro i hele sjelen uten stopp. Slik var det og slik endte det.

Lovende og godt mottatt.

Stemmen var din egen ildstemme. Tungen var som et lite ror, som styrer en stor båt og ditt liv på rett vei, til en bedre framtid.

Ikke gråt, for jeg har allerede hørt din vakre stemme. 

Ildstemmen.

2 kommentarer

Erik Sjon

17.03.2017 kl.22:09

Kjekt å høre fra deg! God fredag :-)

Kofi Nyarko

17.03.2017 kl.23:05

@Erik Sjon Takk og God helg :)

Skriv en ny kommentar

Kofi Nyarko

Kofi Nyarko

27, Stavanger

Jeg er en ung mann på 27 år. Kjenner livet og tar det helt med ro. Jeg mediterer og samler på et utvidet ordspråk. Jeg blogger ikke hver dag, men har skrevet nok sider til å romme en bok. Følg meg også på Instagram: mestro06. Dere kan lese bloggen min hvis dere gidder.

Kategorier

Arkiv